NOVA HRANA: Beta glukan

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Feb.2024, 13:04

NOVA HRANA: Beta glukan

Da je neko rekao Blagoju Popoviću vlasniku firme BOBEX, da će se, pored proizvodnje gedžeta za pomoć u domaćinstvu i svakodnevnom funkcionisanju, baviti novom zdravom hranom - (novel food), kako se danas popularno zove u svetu, on ne bi verovao. Ali iskustva koja je privatno stekao u borbi za svoje i zdravlje svojih najmilijih, sa jednim nutritijentom promenila su mu poslovnu percepciju i podstakla ga da se odluči da uloži u proizvod u koji zaista veruje.

 
Nova hrana je vrsta hrane koja nema značajnu istoriju konzumiranja ili je proizvedena metodom koja se ranije nije koristila za hranu.
Reč je beta glukanu, za koji tvrdi da je pravi čistač organizma i da briše sve pred sobom – viruse, bakterije,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.