NARODNI MUZEJ: Koncert “Opera u Atrijumu” 3. marta

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Feb.2024, 10:01

NARODNI MUZEJ: Koncert “Opera u Atrijumu” 3. marta

Koncert “Opera u Atrijumu” održaće se 3. marta.2024. u 19.30 u Atrijumu Narodnog muzeja, na kom će nastupiti pijanistkinja iz Izraela Sofia Mazar, sopran iz Srbije Marija Jelić i bas Markus Hollop iz Berlina.

 
Na koncertu će biti izvedene arije i dueti iz opera Verdija, Đordana, Genoa, Bizea, Boita i to iz “Moći sudbine”, “Andre Šenijea”, “Fausta”, “Mefistofela” i drugih.
 
Publika će imati prilike da čuje Sofiju Mazar i Markusa Holopa koji prvi put nastupaju u Srbiji.
 
Sofija Mazar je ugledna pijanistkinja iz Izraela koja nastupa sa mnogim istaknutim operskim umetnicima, a i direktor je Jerusalimskog operskog festivala, dok je Markus Holop ugledni bas koji...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Koncert OPERA U ATRIJUMU – prvi put u Srbiji Markus Holop, dobitnik Gremija

Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Feb.2024

Koncert „Opera u Atrijumu“ održaće se u nedelju, 3. marta 2024. od 19.30, u Atrijumu Narodnog muzeja, na kom će nastupiti pijanistkinja iz Izraela Sofija Mazar, sopran iz Srbije Marija Jelić i bas Markus Holop iz Berlina. Na koncertu će biti izvedene arije i dueti iz opera Verdija, Đordana,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.