NALED: Stavovi građana, ponuđača i naručilaca o javnim nabavkama u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Feb.2024, 13:00

NALED: Stavovi građana, ponuđača i naručilaca o javnim nabavkama u Srbiji

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) u utorak 6. februara, od 10 časova u svoji prostorijama (NALED Lab, Makedonska 30, Beograd) predstaviće rezultate svog istraživanja.

 
Reč je o rezultatima trećeg godišnjeg istraživanja o informisanosti i stavovima građana, ponuđača i naručilaca o javnim nabavkama i poređenje sa prethodnim talasima.
 
Koliko su građani upoznati sa sistemom, kome najviše veruju i kako se informišu, šta je rešenje za jačanje konkurencije među ponuđačima i kako eliminisati cenu kao jedini kriterijum za odabir ponude - neka su od pitanja na koja ćemo dati odgovor.
 
Na konferenciji će govoriti izvršna direktorka NALED-a Violeta Jovanović,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Predstavljanje rezultata istraživanja o informisanosti o javnim nabavkama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2024, 07:41

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Švedska agencija za međunarodni razvoj (Sida) predstaviće danas rezultate trećeg godišnjeg istraživanja o informisanosti i stavovima građana, ponuđača i naručilaca o javnim nabavkama i njihovo poređenje sa prethodnim talasima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.