NACIONALNA KONFERENCIJA O FILANTROPIJI: Lokalne fondacije u funkciji razvoja zajednica

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Dec.2022, 09:39

NACIONALNA KONFERENCIJA O FILANTROPIJI: Lokalne fondacije u funkciji razvoja zajednica

Trag fondacija organizovala je Nacionalnu konferenciju o filantropiji, koja je ove godine posvećena lokalnim fondacijama.

 
Događaj je održan prethodne sedmice i okupio je oko 100 relevantnih predstavnika i predstavnica civilnog, javnog i biznis sektora, sa ciljem da se pokrene dijalog na temu aktuelnih i novih filantropskih praksi i trendova.
 
Skup je osmišljen, pre svega, kao prilika za razmenu iskustava, a neke od tema koje su bile u fokusu su: kako izgleda proces osnivanja lokalnih fondacija, od inicijalne ideje do zvanične organizacije, koji su načini na koje građani mogu doprineti razvoju svojih zajednica, kako lokalne fondacije mogu da podstaknu ljude u svom okruženju na akciju, zašto čak...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.