Muzejskim vozom „Nostalgija“ do Šarganske osmice

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Jan.2014, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzejskim vozom „Nostalgija“ do Šarganske osmice

BEOGRAD - Muzejski voz "Nostalgija" na "Šarganskoj osmici" počeo je zimsku sezonu saobraćaja, koja će trajati do 25. januara ove godine.

Voz će na relaciji Mokra Gora – Jatare – Mokra Gora svakodnevno saobraćati u 11 sati i 40 minuta, a ukoliko interesovanje bude veće, uvešće se i vanredni polazak u 13 sati i 25 minuta. Cena karata za vožnju “Nostalgijom” tokom zime je već četvrtu sezonu nepromenjena i iznosi 300 dinara za sve putnike bez obzira na uzrast.
I ove zimske sezone muzejsko-turistički voz može se iznajmiti za vožnju na relaciji Mokra Gora – Šargan Vitasi – Mokra Gora, a cena zakupa je 60.000 dinara za vožnju dizel vučom i 120 hiljada dinara za vožnju parnjačom. "Nostalgija" se može...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.