Muzej hleba u ravnici Srema

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Avg.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzej hleba u ravnici Srema

PEĆINCI - Ove sedmice u „Srpskoj slagalici“ biće predstavljena opština Pećinci čiji su uslovi za poslovanje privukli veliki broj renomiranih svetskih kompanija, gde je realizovano više od 50 grinfild investicija vrednosti stotina miliona evra i koja sa pravom nosi epitet – mesto prosperiteta, saopšteno je iz kabineta potpredsednika vlade i ministra državne uprave i lokalne samouprave.

 
Dobar geostrateški položaj je jedan od najvažnijih preduslova za kreiranje povoljne klime za privlačenje investicija i razvoj privrede, što je opština Pećinci iskoristila kao odskočnu dasku i, zahvaljujući snažnoj logističkoj podršci, efikasnoj administraciji, maksimalno brzoj usluzi prema svim privrednim subjektima,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.