Muzej Narodnog pozorišta učestvuje na Manifestaciji „Muzeji za 10“

Izvor: DobreVesti.rs, 09.Maj.2021, 20:31

Muzej Narodnog pozorišta učestvuje na Manifestaciji „Muzeji za 10“

Narodno pozorište će ove godine učestvovati na Manifestaciji „Muzeji za 10“, koja se održava od 12. do 18. maja 2021. godine, nacionalnoj muzejskoj inicijativi najvećoj u Srbiji i jedinstvenoj u Evropi, koja se ove godine održava sedmi put pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

 
Muzej Narodnog pozorišta će tokom sedam dana prikazati bogat program čiji će se sadržaj zasnivati na baštini nacionalanog teatra koja se čuva i neguje kroz istoriju.
 
Programi će se odvijati na više lokacija unutar kuće, a publika će imati mogućnost da upozna teatar i sa one druge strane koju ne poznaje. Kroz unutrašnjost zgrade će ih voditi stručni predavači koji će...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Manifestacija „Muzeji za 10“ u Muzeju Vojvodine od 12. do 18. maja

Izvor: Danas, 10.Maj.2021, 08:32

Tokom sedam dana, od  12 – 18. maj 2021. godine, obeležavajući Međunarodni dan muzeja (18. maja), Evropsku noć muzeja (15. maja) i Nacionalnu nedelju muzeja, preko 90 muzeja i srodnih institucija širom Srbije, pripremaja raznovrsne sadržaje za publiku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.