Izvor: DobreVesti.rs, 10.Apr.2014, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moderna mehanizacija za naše poljoprivrednike

NOVI SAD – Kompanija „Agroglobe“ iz Novog Sada potpisala je danas ugovor sa kompanijom „CHN Industrial“ čime je postala eksluzivni uvoznik i distributer poljoprivrednog brenda „New Holland Agriculture“ za tržište Srbije i Crne Gore.

U projekat je investirano oko 30 miliona evra i otvoreno 30 novih radnih mesta. Ovom prilikom zvanično je otvoren i moderan prodajno-servisni centar u Novom Sadu, površine 4.000 kvadratnih metara u prisustvu brojnih predstavnika medija, saradnika i predstavnika vlade.
Vlasnik MK grupe Miodrag Kostić, grupacije u čijem sastavu posluje „Agroglobe“ rekao je da u današnje vreme, kada Srbija ima više od 750.000 nezaposlenih,  servis koji je danas otvoren zaposliće novih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Agroglob ekskluzivni uvoznik poljomehanizacije NHA

Izvor: Capital.ba, 11.Apr.2014, 08:15

BEOGRAD, Kompanija Agroglob potpisala je ugovor sa multinacionalnom kompanijom CNH Industrial, čime je postala ekskluzivni uvoznik i distributer poljoprivredne mehanizacije brenda „New Holland Agriculture“ za tržište Srbije i Crne Gore. ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.