Mladi entuzijasti i projekat „Život je zabavan“

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Mar.2015, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi entuzijasti i projekat „Život je zabavan“

BEOGRAD - Sankanje na planini, duseci za more, surf daske, čamci i ostali letnji rekviziti umesto sanki, upakovani sa padanjem, grudvanjem, dečjim vragolijama, samo su deo atmosfere iz spota "Extreme Snow Sledding" koji će vas oraspoložiti čim ga odgledate.


Tropical LifeIsFun je video produkcijska kuća koja se pored snimanja muzičkih spotova i reklama, okrenula još jednom vidu snimanja pod nazivom “Život je zabavan”.

Ona okuplja mlade i talentovane ljude i njihove talente i ideje realizuje u vidu kratkih visokobudžetnih filmova.

Mladu i perspektivnu ekipu čine Milica Protić (30), Ljubomir Radojević (29) i Goran Avramović (32) koji je zadužen za snimanje iz vazduha. Svaki projekat...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.