Mile Cvik – nova aplikacija za pomoć na putu

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Jun.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Cvik – nova aplikacija za pomoć na putu

BEOGRAD - Stao vam je auto. Prazan je akumulator. Pukla guma! Auto se zaključao ili ste ostali bez goriva!Mile cvik će vam pružiti pomoć za sve probleme koji vas mogu zadesetiti tokom jedne vožnje.


Vozači, više ne bi trebalo da brinete jer je stiglanova mobilna aplikacija koju ste dugo čekali –Mile Cvik, za pomoć na putu onda kada vam je najpotrebnija.

Aplikaciju možete preuzeti sa Milecvik.rs a korišćenje je jednostavno.

Pomoću jednostavne i funkcionalne aplikacije moći ćete da stupite u kontakt sa najbližim masjtorom ili šlep službom, videćete koliko će im dugo trebati da dođu do vas, koliko će vas internvencija koštati kao i kako da sve to platite.

Nakon...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.