Mesec mladih

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Okt.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesec mladih

BEOGRAD - Tim sajta PortalMladi drugu godinu zaredom organizuje projekat pod nazivom Mesec mladih u okviru kojeg su za sve mlade na teritoriji Beograda pripremili određeni broj predavanja, radionica i tribina na kojima ćemo zajedno uvek naučiti nešto novo.


Tu su „Dano društvenih igara“ gde ćemo se sigurno dobro zabaviti, ali i takmičiti, kao i nekoliko „događaja iznenađenja“ gde će svaki put imati za vrlo zanimljive nagrade sponzora i partnera projekta.

Od predavanja i radionica najavljeni su za sutra predavanje „Studenti u inostranstvu – kako do stipendije?“ dok je za 20. oktobar najavljena radionica: Tehnike i saveti za uspešno učenje.

Portal Mladi u saradnji sa Centrom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.