Međuverski dijalog Srbije i Indonezije

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Nov.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međuverski dijalog Srbije i Indonezije

U nastavku uspešne državno-verske saradnje Srbije i Indonezije, u Beogradu se od 8. do 13. novembra odvija Treći bilateralni međuverski dijalog između predstavnika državnih organa, tradicionalnih crkava i verskih zajednica dve zemlje.


Treći bilateralni međuverski dijalog Srbije i Indonezije ima za temu „Mladi u interkulturalnom i međuverskom dijalogu: perspektive, mogućnosti i izazovi“, a skup će u ponedeljak, 9. novembra otvoriti Ministar pravde u Vladi Republike Srbije Nikola Selaković, koji je i domaćin događaja.

Delegaciju Indonezije koju čini 30 članova predstavnika verskih zajednica, predvodi zamenik ministra spoljnih poslova Abdurahman M. Fahir.

 
Prvi...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Državno-verska saradnja Srbije i Indonezije

Izvor: Danas, 09.Nov.2015, 02:37

Beograd - U nastavku uspešne državno-verske saradnje Srbije i Indonezije, u Beogradu se od 8. do 13. novembra odvija Treći bilateralni međuverski dijalog između predstavnika državnih organa, tradicionalnih crkava i verskih zajednica dve zemlje, čija je tema "Mladi u interkulturalnom i međuverskom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.