Međunarodni dan mladih uz akciju „rashladi grad“

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Avg.2020, 20:07

Međunarodni dan mladih uz akciju „rashladi grad“

Centar za promociju nauke obeležava Međunarodni dan mladih uz akciju „Rashladi grad“! Sve počinje na Trgu Republike, u sredu, 12. avgusta, od 18 časova, a akcija se odvija sve do kraja meseca, svakog ponedeljka, srede i petka, od 18 do 21 čas.

Akciju je podržao i Populacioni fond UN-a, a svi građani su pozvani da se uključe i postanu građani – naučni istraživači!
 
Međunarodni dan mladih, 12. avgust, dan je posvećen problemima mladih širom sveta, ali i datum kada se ukazuje na to koliko je važno dati im priliku da doprinesu promenama u svom okruženju.
 
Ujedinjene nacije su ovaj dan ustanovile kao priliku da aktivnosti i inicijative mladih postanu vidljivije, kao i da se naglasi...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.