Međunarodni dan mladih

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Avg.2013, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni dan mladih

BEOGRAD - Udruženja i volonterske grupe mladih nizom manifestacija širom Srbije obeležiće Međunarodni dan mladih u Srbiji 12. avgusta a centralna proslava biće organizovana u Banji Koviljači.

 Međunarodni dan mladih je zamišljen kao dan kada je pažnja usmerena na probleme mladih širom sveta i kada se ukazuje na promene koje mladi čine u životu svoje zajednice. Omladinske organizacije i aktivisti širom sveta obelažavaju ga kulturnim manifestacijama, sportskim takmičenjima, koncertima, radionicama i predavanjima.
Ovaj datum, praznik svih mladih na planeti, ustanovila je Generalna skupština UN 2000. godine, a u Srbiji se obeležava od 2007. godine, kada je formirano Ministarstvo omladine i sporta.
Centralna...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Vaya Con Dios u okviru oproštajne turneje 12.oktobra i u Beogradu!

Izvor: JavneVesti.com, 10.Avg.2013

Ovo je jedinstvena, a ujedno i poslednja šansa da velike hitoveovog sastava čujete uživo!. . Belgijanci će dakle na toj svojoj oproštajnoj turneji posetiti i Beograd i to 12.oktobra u Kombank Areni. . Jedini stalni član ove grupe jeste pevačica Dani Klein koja će koncertima u okviru ove turneje...

Nastavak na JavneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.