Međunarodni dan joge

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Jun.2020, 13:56

Međunarodni dan joge

Ambasada Indije, ove godine, u saradnji sa Gradom Beogradom, joga centrima i instruktorima, organizuje proslavu Međunarodnog dana joge na platou ispred glavnog ulaza u Skupštinu grada Beograda 27. juna.

 
S obzirom da se Međunarodni dan joge (21. jun) poklapa sa datumom održavanja parlamentarnih izbora u Srbiji, manifestacija je pomerena za narednu subotu, 27. jun.
 
Osim u prestonici, Međunarodni dan joge će biti obeležen u oko 15 gradova u Srbiji u nedelji od 21. do 28. juna. Godine 2019. Međunarodni dan joge proslavljen je u 13 gradova širom Srbije.
 
Širom sveta, milioni praktičara i ljubitelja joge slave 21.jun kao Međunarodni dan joge od 2014. godine, kada su Ujedinjene nacije...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.