Marko Kočović i par Metalca najbolji u Zapadnoj Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Dec.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Kočović i par Metalca najbolji u Zapadnoj Srbiji

 
KRALjEVO - Kuglaš kraljevačkog Ibra Marko Kočović osvojio je titulu prvaka Zapadne Srbije, dok je u parovima trijumfovao tandem Metalca iz Gornjeg Milanovca Goran Čaluković i Ivan Trošić.


- Odigrali smo takmičenja u jednom vikendu. Prvi dan se igralo u parovima, drugog dan pojedinačno i redosled za pojedinačne titule je napravljen sabiranjem rezultata prvog i drugog dana. Na žalost, neki igrči koji su sjajno odigrali parovni deo, nisu nastavili  u pojedinačnom, jer nemaju sredstava da nastave ciklus kvalifikacija do  Šampionata Srbije - istakao je generalni sekretar Kuglaškog saveza Zapadne Srbije Ljubinko Kočović.- Na Prvenstvo Srbije - Centar u parovima, plasiralo se šest parova, dok se na...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.