Manje je više, humanitarna modna revija za Plavi krug

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Jun.2015, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Manje je više", humanitarna modna revija za Plavi krug

BEOGRAD - Lions klub Beograd Lumo (Lions klub Beograd Lumo) organizuje humanitarnu modnu reviju “Manje je više”, koja se održava sutra u 20 časova, na Kalemegdanu, na „Terassa Lounge“.


Humanitarna modna revija je zaključni događaj u okviru šireg projekta. Lions klub Beograd Lumo je početkom marta raspisao konkurs za studente modnog dizajna, na temu „Manje je više“. Prijavili su se studenti sa Fakulteta za umetnost i dizajn Univerziteta Megatrend, Visoke strukovne tekstilne škole za dizajn, tehnologiju i menadžment i Academia del Lusso. 

Oformljen je stučni žiri koji su činili eminentni srpski modni kreatori Verica Rakočević, Slobodan Bata Spasojević i Igor Todorović, glavni i odgovorni...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.