Manifestacija „Karlovačka berba grožđa“

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Sep.2013, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija „Karlovačka berba grožđa“

SREMSKI KARLOVCI - Tradicionalna kulturno-umetnička manifestacija "Karlovačka berba grožđa" počinje danas i trajaće do 22. septembra u Sremskim Karlovcima.

Manifestacija će biti održana u cilju turističke prezentacije Sremskih Karlovaca, kao i predstavljanja i unapređenja vinarstva i vinogradarstva kao osnove za razvoj vinskog turizma i ukupne kulturno-turističke ponude grada.
Učesnici manifestacije su vinari i vinogradari sa područja opštine Sremski Karlovci, koji će posetiocima, uz bogat kulturno-umetnički program, predstaviti svoja poznata vina uz mogućnost degustacije., dok uu učestvuju ugledni izvođači.
Manifestacija "Karlovačka berba grožđa" je nastala iz tradicionalne običajno–narodne...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proslava povodom Dana opštine

Izvor: juGmedia, 19.Sep.2013

BOSILEGRAD -  U Bosilegradu će nizom svečanosti u subotu biti obeležen dan opštine, ali i biti održan tradicionalni vašar koji se održava povodom verskog praznika Mala gospojina. Najpre će biti održana  svečane sednica skupštine opštine, nakon čega počinje proslava. Centar za kulturu...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.