MY STETHOSCOPE: Anonimno i besplatno ocenite koliko ste (ne)zadovoljni svojim poslom

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Apr.2023, 11:00

MY STETHOSCOPE: Anonimno i besplatno ocenite koliko ste (ne)zadovoljni svojim poslom

U Srbiji je lansiran My Stethoscope besplatan alat koji zaposlenima omogućava da potpuno anonimno ocene svoje zadovoljstvo na poslu, a sa ciljem poboljšanja stanja na tržištu rada kako za poslodavce, tako i za same zaposlene.

 
Stethoscope, sestrinska kompanija internacionalne, digital-first agencije Degordian, u decembru prošle godine pokrenula My Stethoscope, besplatnu ekstenziju svog komercijalnog HR alata, koji je namenjen za merenje i unapređivanje zadovoljstva i angažovanosti zaposlenih u kompanijama. Za razliku od ovog flagship proizvoda, besplatna ekstenzija u potpunosti je usmerena na pojedince, odnosno zaposlene.
 
 
Zadovoljni ođekom koji je istraživanje imalo u Hrvatskoj, iz...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.