MSP Forum 30. i 31. marta u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Feb.2021, 13:36

MSP Forum 30. i 31. marta u Beogradu

Vlada Srbije je za ublažavanje negativnih efekata pandemije na domaću privredu ove godine obezbedila 249,4 milijarde dinara, s tim što taj novac nije bio planiran budžetom za 2021. U okviru tog trećeg paketa podrške svim zaposlenima u mikro, malim, srednjim i velikim preduzećima i kod preduzetnika biće isplaćene tri polovine minimalne zarade za mart, april i maj.

 
Ministar finansija Siniša Mali najavio je da svi zainteresovani koji se prijave za pomoć, prvu uplatu iz državne kase mogu da očekuju 8. aprila.
 
Za razliku od prva dva paketa podrške, na koju su, uz preduzetnike, mogla da računaju još i mikro, mala i srednja preduzeća, trećim paketom biće obuhvaćena i velike kompanije. Po...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Izvori finansiranja OnLine

Izvor: NisCafe.com, 26.Feb.2021

Naučno-tehnološki park Niš organizuje online događaj „Izvori finansiranja“ u utorak, 02. marta 2021. godine od 12 časova preko ZOOM platforme.. Finansije ne moraju biti baš uvek najveći izazov sa kojim se susrećemo na putu do ostvarenja naših poslovnih ciljeva ukoliko znamo gde i na koji...

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.