MISLI RANIJE, BIRAJ ZDRAVIJE: „Prolećni festival zdravlja” 25. maja

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Maj.2023, 11:05

MISLI RANIJE, BIRAJ ZDRAVIJE: „Prolećni festival zdravlja” 25. maja

„Prolećni festival zdravlja” pod sloganom „Misli ranije, biraj zdravije”, održaće se 25. maja od 10 do 20 časova u Domu Vojske u Beogradu (Braće Jugović 19).

 
Ovaj festival je prepoznat kao manifestacija od značaja posvećena zdravlju, izgradnji zdravih zajednica, razvijanju zdravih životnih navika i prevenciji bolesti, prenosi Beograd.rs.
 
Ovo je i idealna prilika da što više građana dobije korisne informacije koje će im pomoći da unaprede zdravstveno stanje, čuje neko interesantno predavanje, porazgovara sa izlagačima i dobije savete o održavanju dobre forme, zdravstvenog stanja i lepote.
 
Na štandovima će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

"Prolećni festival zdravlja" 25. maja u Domu Vojske Srbije

Izvor: Blic, 18.Maj.2023

Sekretarijat za zdravstvo podržao je "Prolećni festival zdravlja" koji tradicionalno organizuje udruženje "Festival zdravlja Beograd", saopštavaju iz ovog sekretarijata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.