„MINIMALISTI: Voli ljude, koristi stvari“ u prodaji

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Jul.2023, 11:58

„MINIMALISTI: Voli ljude, koristi stvari“ u prodaji

U knjizi Minimalisti: Voli ljude, koristi stvari autori Džošua Filds Milbern i Rajan Nikodimas, poznatiji kao Minimalisti, idu dalje od pukog raščišćavanja da bi pokazali kako minimalizam otvara prostor za preispitivanje i isceljenje sedam osnovnih odnosa u našem životu koji se vezuju za pojmove: stvari, istina, sopstvo, novac, vrednosti, kreativnost i ljudi.

 
Oni koriste lična iskustva, kao i iskustva ljudi koje su sreli na svom minimalističkom putu, kako bi predstavili jedinstveni šablon za potpuniji i smisleniji život.
 
Zamislite minimalistički život – život s manje stvari, manje nereda, manje stresa, manje dugova i manje nezadovoljstva – život s manje ometanja. Potom zamislite život...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.