MEDIDENT: Zajedno do zdravlja

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Okt.2022, 10:26

MEDIDENT: Zajedno do zdravlja

MEDIDENT, međunarodni sajam medicine i stomatologije, čija je suština zdravlje u najširem smislu te reči, preventiva, savremeni načini lečenja i promocija naučnih dostignuća u svim segmentima medicine i stomatologije, i svojim 45. izdanjem treba da dokaže da je najrespektabilnija regionalna medicinska sajamska manifestacija.

 
U Hali 3 Beogradskog sajma, od 6. do 8. oktobra 2022. okupiće se preko 70 izlagača i svojom reprezentativnom ponudom ponajviše dentalne, ali i ostale medicinske i laboratorijske opreme i sredstava, farmaceutskih i drugih proizvoda i usluga, preporučiti kao sajamski oslonac celokupne struke i pratećih srodnih industrija.
 
Očekuje se da tokom tri sajamska dana ova najstarija...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.