MAŠNA KAO BIZNIS: Mama šije, tata kroji, a gospođica se igra

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Jan.2022, 11:08

MAŠNA KAO BIZNIS: Mama šije, tata kroji, a gospođica se igra

Život je kao igra, ume da iznenadi, pobrka lončiće i natera nas da plešemo potpuno nove korake. Mnogi su se bar jednom uverili da je život nepredvidiv i pun iznenađenja. Tim putem je prošla i naša sagovornica Jelena Stevanović (29), mlada mama iz sela Petka pored Kostolca, koja je u osmom mesecu trudnoće donela odluku da svoju karijeru nastavi kao preduzetnica.

 
Njene prve krojačke kreacije nastale su iz hobija a nepresušnu inspiraciju svakodnevno pronalazi u svojoj ćerkici. Kako je po struci mašinski inženjer za projektovanje računarom, nije imala prethodnog znanja i iskustva u krojenju i šivenju. Postojala je ogromna volja, a rad i trud Gospođice mašnice, mnogi na društvenim mrežama prepoznali su...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.