Izvor: DobreVesti.rs, 11.Jun.2023, 14:18

Letnji Vivaldi Forum od 14. do 16. juna

Letnji Vivaldi Forum održaže se od 14. do 16. juna na Mokroj Gori.

 
 
Leto na Mokroj Gori obeležiće najkreativniji poslovni događaj godine. Govornici dolaze iz sveta marketinga, komunikacija, umetnosti, biznisa i preduzetništva svojim ličnim uvidima i iskustvima i odgovoriće na pitanja u okviru teme “SEE Opportunity in Creative Ideas“.
 
Očekujte neskavidašnju interaktivnost i priliku da pokažete svoju kreativnost a i steknete inspiraciju za nove poduhvate i avanture – lične i poslovne.
 
Tema ovogodišnjeg Letnjeg Vivaldi foruma okupiće autoritete iz sveta biznisa, marketing zajednice, umetnosti i sporta koji će svojim ličnim primerima pokazati da je svaka kreativna...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.