Letnji Dečiji sajam 2020

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Jun.2020, 15:44

Letnji Dečiji sajam 2020

Letnji Dečiji sajam održaće se 4. i 5. jula 2020. godine na prostoru Savskog parka u Beograda na vodi. Vrata za mališane i njihove najdraže biće otvorena od 11 do 20 sati, a ulaz je besplatan.

 
Igra, smeh, pesma i zabava „zaštitni su znak“ Dečijeg sajma, tako da posetioce i ove godine očekuje bogat program na bini i na sportskim terenima. Brojni nastupi plesnih grupa, pozorišne predstave, modne revije, kao i najpopularnije dečije pesme koje će izvoditi horovi samo su deo programa koji će se odvijati na glavnoj bini tokom osamnaest sati trajanja Sajma. Takođe, mališani će imati priliku da uživaju u druženju sa omiljenim likovima iz crtanih filmova, animatorima i klovnovima.
 
Istovremeno,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.