Letnja sezona saobraćaja na „Šarganskoj osmici“ počela 1. aprila

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Apr.2021, 12:09

Letnja sezona saobraćaja na „Šarganskoj osmici“ počela 1. aprila

Ovogodišnja letnja sezona saobraćaja turističkog voza „Nostalgija“ u muzejsko-turističkom kompleksu „Šarganska osmica“ počela je danas, 1. aprila i trajaće do 31. oktobra.

 
Muzejski voz „Nostalgija“, sastavljen od restauriranih putničkih vagona iz dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka, na relaciji Mokra Gora – Šargan Vitasi svakodnevno saobraća u dva termina: 10.30 i u 13.30 sati. Ukoliko interesovanje turista za vožnju popularnim „Ćirom“ bude veće, organizovaće se i fakutativni polasci iz stanice Mokra Gora u 8.00 i u 16.10 časova.
 
Za vožnju na relaciji Mokra Gora–Šargan Vitasi cena karte za odrasle je 1000 dinara, a za decu do 14 godina 500 dinara.
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Lazareva pećina kod Bora počinje sa radom 1. maja

Izvor: Bor030.net, 29.Apr.2021

Ovogodišnja turistička sezona na Lazarevoj pećini zvanično će početi 1. maja, što podrazumeva da  će ovaj izuzetan speleološki i arheološki lokalitet  do 31. oktobra, uz organizovanu vodičku službu, turistima biti dostupan svakodnevno, u vremenu od 9 do 16 sati. Istovremeno, na lokalitetu...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.