LETNjI EKOLOŠKI FORUM: Inicijativa „Pravo na vodu” – Pravo na vodu je pravo na život

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Avg.2021, 14:12

LETNjI EKOLOŠKI FORUM: Inicijativa „Pravo na vodu” – Pravo na vodu je pravo na život

U okviru izložbe „Efekat pregleda”, Muzej savremene umetnosti otvara prostor za diskusiju o raznovrsnim ekološkim problemima s kojima se stanovnici Srbije suočavaju u lokalnom kontekstu.

 
Događaj počinje u Muzeju (Ušće 10, Blok 15) večeras, sa početkom u 18 časova.
 
Program je osmišljen kao javni forum u kome će akteri – ekološke organizacije, aktivističke grupe, stručnjaci, umetnici i građani – u izložbenom prostoru Muzeja diskutovati o aktuelnim problemima zaštite životne sredine u Srbiji, razlozima za nastanak tih problema, kao i mogućim predlozima za njihovo rešavanje.
 
Organizatori smatraju da je bitno da se i u institucijama kulture bavimo ekološkim temama...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erić (MSU): Zajednički imenitelj ovog projekta je neka borba za ekološku pravdu

Izvor: Beta Video, 19.Avg.2021

BEOGRAD - Ekološki forum organizovan je u okviru medjunarodne izložbe ``Efekat pregleda`` u MSU, a kustos i jedan od njenih autora Zoran Erić kaže da je ideja bila da taj projekat, pored same izložbe, obuhvata i govorne programe, odnosno diskusije. ``I posebno sada, tokom trajanja izložbe, akcenat...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.