Kozarstvo postalo jedna od najisplativijih grana

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Jan.2020, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kozarstvo postalo jedna od najisplativijih grana

Kozarstvo je poslednjih godina u Srbiji postalo veoma isplativ biznis. Tržište je zahtevno, ali oni koji su odlučili da se bave ovom granom stočarstva, smatraju da je to posao na duge staze jer je potrebno dosta vremena da se razvije.

 
Ponekad se ovaj posao započinje kada nema drugog izlaza. Takav je slučaj sa Miletom Gotovčevićem koji se nakon propasti firme u kojoj je radio, preselio na porodično imanje u selo Jovanja i počeo da gaji koze, piše „Agroklub“.
 
„Ja sam ovim poslom počeo da se bavim 2009. godine. Do tada sam radio u jednoj privatnoj firmi, koje je kao i mnogo drugih preduzeća tada propalo i silom prilika, vratio sam se na očevo imanje“, započinje priču Gotovčević....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.