Kosmaj dobija luksuzni turistički kompleks

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Mar.2018, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosmaj dobija luksuzni turistički kompleks

BEOGRAD - Planina Kosmaj do kraja 2019. godine mogla bi da postane bogatija za velnes i spa centar, a u planu investitora - beogradske firme Majpers i partnera sa Malte, je i gradnja punionice vode.

 
Ideja investitora, kako saznaje e-Kapija, jeste da u mestu Koraćica izgrade termalni i spoljni bazen, rimsko kupatilo, prostorije za fizioterapiju, apartmane, restoran, trim stazu...
 
Perica Stojanović, vlasnik i direktor firme Majpers, kaže da je početak izgradnje u planu do kraja ove godine, a da će u ceo kompleks biti uloženo 5 miliona evra - 80% bi bio udeo beogradske firme, dok bi 20% uložio partner sa Malte.
 
“Završili smo kupovinu zemljišta, izvršili sva ispitivanja i ispunili...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.