Korejska kozmetika u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Dec.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korejska kozmetika u Srbiji

Lepota i nega korejske žene – večna inspiracija i izazov u kozmetičkoj industriji čitavog sveta

 
Zemlja jutarnjeg mira, kako Koreju zovu, poznata je po svojim tehnološkim novinama u svim sferama industrije, pa tako i domaća kozmetika doživljava procvat nadmašujući i najviše svetske standarde. Čuvena je „Dnevna navika ulepšavanja“ Korejki, koju čini čak 10 postupaka nege, pa nije čudo što žene iz te zemlje izgledaju izuzetno lepo i mlado.
 
Ekskluzivna korejska kozmetika linije K-Lepota (K–Beauty), koja se od nedavno može naći u odabranim Lilly drogerijama, svečano je predstavljena u objektu tog trgovinskog lanca u u beogradskom Ada Mall-u, u prisustvu mnogih ličnosti...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.