Korak pre odluke

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Feb.2015, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korak pre odluke

BEOGRAD - Sigurno ste bar jednom došli u situaciju neusklađenog kućnog budžeta. Zaduživanje po kreditu bi Vam možda pomoglo i olakšalo nastalu situaciju.

 
Koliko uzeti
 
Pažljivo razmislite koji iznos novca Vam je potreban. Količina koju želite da uzmete na kredit treba da Vam pomogne da rešite nastalu situaciju ali i da ne preoptereti Vaše finansije u narednom periodu, prenosi portal Kamatica.com.
 
Period otplate
 
Visina rate zavisi i od perioda otplate. Nije tajna da su krediti koji imaju manji period otplate jeftiniji. Jeftiniji, misli se na iznos koji ćete na kraju vratiti banci. Kraći period otplate znači i veću mesečnu ratu....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.