Konkurs za saradnika RNIDS

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Maj.2019, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za saradnika RNIDS

Fondacija "Registar nacionalnog internet domena Srbije" (RNIDS) raspisala je konkurs za poziciju: Saradnik za opšte i administrativne poslove.

 
Saradnik bi trebalo da vodi kancelarijsko i arhivsko poslovanje i odgovara za njihovu tačnost i ažurnost, evidencije za unutrašnje potrebe organa RNIDS-a i stara se o objavljivanju dokumenata koji se javno objavljuju, pruža logističku podršku opšte namene kao što je organizacija putovanja, rezervacije, izdavanje putnih naloga, prikupljanje izveštaja.
 
Tu su još i obaveza formiranja kalendara događaja od značaja za delatnost RNIDS-a i odgovara za njegovu ažurnost i učestvuje po potrebi, kao podrška, u organizaciji događaja kao i drugi opšti administrativni...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.