Konkurs za preduzetničke ideje u turizmu

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Okt.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za preduzetničke ideje u turizmu

Udruženje "Srbija za mlade" realizuje projekat pod nazivom "Akademija omladinskog turizma" osmišljen kao preduzetnički događaj kroz koji će pojedinaci i timovi dobiti priliku da razvijaju svoje preduzetničke ideje uz pomoć nekih od najistaknutijih stručnjaka na polju turizma i kreativnih industrija u Srbiji.

 
“Cilj je ohrabriti mlade da svoje ideje sprovedu u delo uz pomoć mentorske i logističke podrške preduzetnika koju su već prošli sličan put i uspeli u svojim idejama, kao i uputiti ih na potencijalne finansijske fondove koji taj put mogu olakšati. Projekat se realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta RS”, poručuju iz ovog udruženja.
 
Polaznici Akademije omladinskog turizma...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.