Konkurs za nagradu „Žana Borisavljević“ za 2015. godinu

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Feb.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za nagradu „Žana Borisavljević“ za 2015. godinu

BEOGRAD – Fondacija „Uhvati život“ raspisala je konkurs za nagradu „Žana Borisavljević“ koja se dodeljuje za doprinos razvoju obrazovnog društva u kojem se neguju ljudske vrednosti.


Nagrada je ustanovljena u znak sećanja na Žanu Borisavljević, predsednicu organizacije Obrazovanje plus i predstavlja podsticaj svima koji se trude da unaprede formalne i neformalne obrazovne procese, a pre svega onima koji inspirišu i motivišu druge da se razvijaju, da se menjaju na bolje, da šire pozitivnu energiju, da promovišu znanje, vaspitanje, toleranciju, humanost, brigu i ljubav za druge i veru da svojim stavovima oblikujemo svoj život, a svojim delima menjamo i tuđe živote.

Za 2015. godinu, nagrada...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.