Konkurs za medije „U vašem fokusu“

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Maj.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za medije „U vašem fokusu“

BEOGRAD – Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), Lokal pres i Toplički centar za demokratiju i ljudska prava objavili su poziv za podnošenje predloga projekata lokalnih štampanih i onlajn medija u okviru Programa podrške “U vašem fokusu”.


Opšti cilj Programa je doprinos podizanju svesti građana o važnosti vladavine prava i osnovnih ljudskih prava, najavio je Medija centar.

Specifični cilj Programa je podrška kvalitetnoj medijskoj produkciji u oblasti vladavine prava, posebno u izveštavanju iz oblasti javnih finansija i osnovnih ljudskih prava s fokusom na radno pravo.

Problemi kao što su transparentnost javnih finansija, prisustvo korupcije i, u vezi sa tim, kršenje radnih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.