Konkurs za istraživača saradnika

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Okt.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za istraživača saradnika

BEOGRAD - Centar za visoke ekonomske studije (CEVES) raspisuje konkurs za istraživača saradnika na projektu o društvenom dijalogu o ciljevima održivog razvoja u Srbiji.


Period angažovanja: novembar 2017. godine – februar 2018. godine (sa mogućnošću produženja angažovanja) sa punim radnim vremenom.

CEVES formira tim koji će raditi na istraživanju i pripremi predloga projekta u vezi sa nezavisnom platformom za dijalog o ciljevima održivog razvoja i pratećim mehanizmima monitoringa u Srbiji.

Projekat će se u ovoj fazi baviti identifikacijom partnera i potencijalnih učesnika u dijalogu, sistematizacijom i „nacionalizacijom“ ciljeva održivog razvoja, kao i pripremom predloga projekta...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.