Izvor: DobreVesti.rs, 11.Mar.2013, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za finansiranje građevinskih projekata

BEOGRAD - Ministarstvo finansija i privrede oglasilo je danas u medijima da je raspisalo javni konkurs za izbor poslovnih banaka za učešće u finansiranju projekata iz programa vanredne podrške građevinskoj industriji Srbije.


Sredstva iz Progama su namenjena za izgradnju, rekonstrukciju i adaptaciju škola i obdaništa, bolnica i zdravstevnih ustanova, sportskih objekata, stanogradnju, izgradnju i rekonstrukciju kulturnih institucija i drugih objekata od javnog značaja.
Konkurs je otvoren do 13. marta Pravo učešća na konkursu imaju poslovne banke koje prihvataju da obezbede minimum 200 miliona dinara, na rok otplate od pet godina i period počeka od jedne godine. Pri tome je referentna kamatna stopa...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.