Konkurs za dodelu priznanja Ambasadori dobre usluge 2020”

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Mar.2020, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za dodelu priznanja "Ambasadori dobre usluge 2020”

Priznanje Ambasadori dobre usluge ustanovila je Redakcija časopisa Turistički Svet još 2006. godine, s idejom da dobrim primerima iz prakse ohrabruje hotelijere na rast i pozitivne promene.

 
I od tada do danas, ovo priznanje se dodeljuje, uz podršku resornog Ministarstva, najuspešnijima u hotelskoj industriji, turizmu i pratećoj privredi u Srbiji za: iskorak u osvajanju i odbrani kvaliteta proizvoda i usluga, njihovo unapređenje, inovativnost, postavljanje novih standarda i profitabilnijih koncepata, kao i za izuzetne poslovne rezultate u tekućoj godini.
 
Zahvaljujući kredibilitetu redakcije koja ga dodeljuje, visokom pokroviteljstvu, uglednim članovima Stručnog žirija i elitnoj reprezentaciji...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Pošti Srbije priznanje za najomiljeniji brend

Izvor: Beta, 06.Mar.2020

Pošta Srbije je najomiljeniji brend u kategoriji "Transport" i dobitnik priznanja "Moj izbor 2020" na osnovu rezultata istraživanja, koje je sprovelo udruženje "Moja Srbija" tokom januara i februara 2020. godine, saopštilo je danas to javno preduzeće.Pošta Srbije je, kako se navodi, dobitnik priznanja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.