Konferencija Za korak ispred u agroboznisu 2018

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Maj.2018, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija "Za korak ispred u agroboznisu 2018"

BEOGRAD - Međunarodna organizacija studenata poljoprivrede i srodnih nauka (IAAS) u saradnji sa Savezom poljoprivrednih inženjera i tehničara Srbije (SPITS) i Privrednom komorom Srbije (PKS) organizuje danas, sa početkom u deset časova, u prostorijama Privredne komore Srbije, drugu po redu agrobiznis konferenciju sa temom "Za korak ispred u agroboznisu 2018".

 
Studenti poljoprivrede i srodnih nauka iz zemlje i regiona, kao i mladi koji se bave poljoprivredom imaće priliku da se upoznaju sa prednostima primene i načinima funkcionisanja savremenih tehnologija i inovacija u poljoprivredi.
 
Studenti poljoprivrede i srodnih nauka pozvani su da prisustvuju Konferenciji.
 
Ukoliko su Vam...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.