Konferencija “Women in Business, Media & Culture” u Nišu

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Nov.2019, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija “Women in Business, Media & Culture” u Nišu

Konferencija “Women in Business, Media & Culture” održaće se u četvrtak, 28. novembra, u zgradi Simfonijskog orkestra u Nišu, sa početkom u 14 časova.

 
Cilj realizacije projekta je podizanje nivoa svesti društva o važnosti veće participacije žena u vlasničkim i upravljačkim strukturama manjih i većih kompanija i preduzetnika u Srbiji, kao i unapređenje znanja i veština kod žena u oblasti razvoja inovacionog preduzetništva razmenom znanja i iskustava između potencijalnih i uspešnih preduzetnica.
 
Na konferenciji će se govoriti o značaju ženskog inovacionog preduzetništva za privredu Srbije, uspešnim primerima dobre prakse, kao i o uticaju digitalizacije i informacionih tehnologija...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.