Kiss kiss, bang bang - ili reč, dve, tri, četiri o seriji Hatfildovi i Mekojevi“

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Avg.2013, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiss kiss, bang bang - ili reč, dve, tri, četiri o seriji "Hatfildovi i Mekojevi“

BEOGRAD - Možete da mi verujete na reč, a i ne morate, ali garantujem vam da bi serija „Hatfildovi i Mekojevi“ (Hatfields and McCoys), posle prikazivanja na javnom servisu evropske Srbije, postala jedna od onih milion s rekordnom gledanošću.

Ovde, gde se inspiracija scenarista rodi čim se neko nađe na sudu zbog metra otete zemlje, najpoznatiji obračun dve porodice u Americi bio bi više nego zanimljiv. Ali, dok mi zbog tri klipa kukuruza pola života plaćamo sudske takse, na kraju, ako već treba da okrivimo neko živinče za lošu karmu, to obično bude đavolja družbenica koza. Amerikanci, čini se, nisu takvi pa za lošu karmu mogu da okrive prase. Evo kako je to, zapravo, teklo na malim ekranima... (A ovde već...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.