Izvor: DobreVesti.rs, 28.Maj.2020, 09:00

Kineskoj novinskoj agenciji Sinhua potreban multimedijalni novinar

Kineskoj novinskoj agenciji Sinhua potreban je multimedijalni novinar sa sedištem u Beogradu, koji tečno govori i piše na srpskom i engleskom jeziku.

 
Potrebno je da novinar može samostalno da radi intervjue i izveštava sa događaja, znanje snimanja i obrade video materijala.
 
Na konkurs se mogu prijaviti i iskusni frilens novinari koji tečno govore i pišu na srpskom i engleskom jeziku i frilens snimatelji koji će pokrivati događaje za potrebe Sinhue. Potrebno je da snimatelj zna obradu video materijala, govori i piše tečno na srpskom i engleskom jeziku.
 
Profesionalne biografije na engleskom jeziku zainteresovani treba da pošalju do 15. juna 2020. godine na imejl adresu dragana.bjelica@uns.rs....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.