Karijera tek počinje

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Mar.2016, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karijera tek počinje

BEOGRAD - Career Days sajam održan je 15. i 16. marta u hotelu “Crowne Plaza” na Novom Beogradu.


Oko 1200 posetilaca je u prijatnom i neformalnom okruženju razgovaralo sa predstavnicima kompanija učesnica, objavila je studentska organizacija AISEC.

Pored upoznavanja sa načinom poslovanja, mladi su mogli da saznaju koje kvalifikacije su im neophodne, na koji način mogu da dobiju praksu ili posao u toj kompaniji.

Veliku zainteresovanost studenata i njihovu spremnost da aktivno učestvuju u kreiranju svoje karijere potvrđuje 2 000 ostavljenih CV-jeva u elektronskoj bazi podataka koja stoji na raspolaganju kompanijama u narednih 365 dana. Svi koji ovu mogućnost nisu iskoristili svoje biografije...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.