Kancelarija raspisala dva konkursa u kampanji „Umetnost ulice bez granice“

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Avg.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kancelarija raspisala dva konkursa u kampanji „Umetnost ulice bez granice“

BEOGRAD - Kancelarija za evropske integracije, povodom obeležavanja 21. septembra, Dana evropske saradnje, raspisala je dva konkursa – za izradu grafita u Negotinu i za najbolju fotografiju ulične umetnosti, u okviru kampanje „Umetnost ulice bez granica“.


Grafit, koji bi trebalo da prikaže saradnju Srbije sa susednim državama u oblasti kulture i umetnosti, biće izrađen na zgradi Doma kulture Stevan Mokranjac i svečano predstavljen u 12. septembra, u okviru manifestacije Mokranjčevi dani. Zainteresovani umetnici treba da pošalju skicu grafita, dokaz o iskustvu u izradi grafita, kao i svoju finansijsku ponudu do četvrtka 20. avgusta.

Foto konkurs, ima za temu fotografisanje ulične umetnosti (grafita,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.