Kaliopi u Loznici

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Mar.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaliopi u Loznici

Jedna od vodećih dama regionalne muzičke scene Kaliopi nastupiće u subotu 23. marta 2019. godine od 20 časova pred publikom u Loznici.

 
Koncert se održava u Vukovom domu kulture a suorganizator je Turistička organizacija grada Loznice.
 
Ovo gostovanje biće prilika da Lozničani po prvi put uživaju u koncertu ove umetnice raskošnog i prepoznatljivog vokala moćne interpretacije i posebne emocije i da slušaju hitove kao što su "Rođeni", "Crno i belo", "Melem", "Kofer ljubavi", "Vučica", "Mrvica", "Poželi", "Nevinost", "Lokomotiva", njenu obradu pesme "Kesteni" kao i da premijerno uživo čuju njena dva nova hita "Presuda" i "Hajde da pjevamo" koje publika pozdravlja sa oduševljenjem....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.