Kako stvoriti zdravu rutinu rada od kuće?

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Feb.2021, 14:49

Kako stvoriti zdravu rutinu rada od kuće?

Kako stvoriti i primeniti zdravu rutinu rada od kuće, naročito u vreme pandemije i ne dozvoliti da nam poremeti balans između posla i privatnog života?

 
Rad od kuće nije uvek sjajan. Dok vežbamo socijalno distanciranje kako bismo zaštitili svoje zajednice od širenja kovida 19, mnogi od nas su se iznenada našli da rade od kuće. U ovo doba važno je priznati da postoji privilegija mogućnosti rada i zarade kod kuće – ali to ne znači da je lako raditi od kuće. Ovaj vid obavljanja posla zahteva nivo brige o sebi i discipline na koju nismo navikli, a ako ste navikli da radite u timu? To tek može biti usamljeno. Neki od nas rade od kuće godinama i čuli smo svaku verziju fraze „tako si srećna“ koja se...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.