Kako se pripremiti za najduži policijski čas tokom vikenda

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Apr.2020, 18:28

Kako se pripremiti za najduži policijski čas tokom vikenda

Danas smo dobili informaciju od zvaničnika da građani neće moći da izađu iz svojih domova od petak u 17 časova do ponedeljka u pet sati.

 
Zbog toga je potrebno pripremiti se na vreme.
 
Jedna od najvažnijih stvari koje treba da uradite je da odete u nabavku. Ako niste stigli danas, možda je najbolje sutra i to rano ujutro. Kako prodavnice rade do tri, kasnije će sigurno biti veće gužve. Idite u kupovinu sa spiskokm. Izbegavajte male trgovine, u njima obično ne drže nephodnu razdaljinu, prosto zbog skučenog prostora. U marketu imate sve, te ćete tako kupiti meso, voće i povrće na jednom mestu, bez obilaska više piljara, mesara i pekara.
 
Pregledajte i svoju kućnu apoteku...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.