Kako obezbediti bolje uslove za zapošljavanje mladih u riziku?

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Feb.2018, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako obezbediti bolje uslove za zapošljavanje mladih u riziku?

BEOGRAD - SOS Dečija sela Srbija, povodom Međunarodnog dana socijalne pravde, 20. februara, sa početkom u 14 časova, u okviru projekta „Jaki mladi – održiva socijalna inkluzija i ekonomska podrška mladima u riziku“, organizuju konferenciju „Zapošljivost mladih u riziku“, sa ciljem da predstavnici mladih i privrede uspostave dijalog o načinima za povećanje zapošljivosti mladih iz socijalno i ekonomski najugroženijih grupa na teritoriji Beograda.

 
Konferencija se održava u Kafe baru „16“ (Gospodar Jovanova 46), socijalnom preduzeću koje, kroz obuke za konobare i barmene, mladima koji su koristili usluge Svratišta, pomaže u pronalasku posla i osamostaljivanju.
 
O merama i politikama...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.