Kako najlakše zakazati pregled kod lekara?

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Sep.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako najlakše zakazati pregled kod lekara?

Odgovor na ovo pitanje može da otkrije mnogo o osobi koja odgovara. Za nekoga je to novac, za nekoga možda neka druga materijalna ili nematerijalna stvar, a naš odgovor je – zdravlje.

 
Zaista, šta ima vrednije od zdravlja? Poznata je i ona izreka da zdrav čovek ima mnogo želja, a bolestan samo jednu. Da ozdravi, naravno.
 
Da bi smo ozdravili ili očuvali zdravlje, neophodno je da redovno idemo kod lekara. Posete lekaru uglavnom nikome nisu baš omiljena aktivnost, a zakazivanje pregleda u domaćim bolnicama može ponekad da bude frustrirajuće i naporno. Koliko nas je makar jednom pomislilo “bilo bi baš dobro da postoji nešto kao mobilna aplikacija preko koje bih mogao da zakažem pregled kod...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.